Inrichting luxe appartement

chevron_leftTerug naar Woning- of bedrijfs interieur op maat

Wij hebben in opdracht van ‘De Dochter van Mies’ een luxe appartement, etage, van een woontoren mogen inrichten naar haar ontwerp. Het appartement hebben wij voorzien van een keuken met een kookeiland xl met mat wit afgespoten fronten. De keuken is voorzien van een apparatenwand welke vrij in de ruimte staat en een vaatwasser op een effectieve werkhoogte. De overige fronten zijn van donker geolied eiken. In het verlengde van het keukenblad is een grote robuuste massief eikenhouten eettafel met stalen onderstel gemaakt. Dit onderstel is gemaakt door een meubelmaker die alleen stalen meubel (onderdelen) maakt.

Voor de zitkamer hebben we links en rechts van de gashaard een wandmeubel in dezelfde stijl gemaakt als de keuken. Ook hier zijn eiken fronten gebruikt afgewerkt in een donkere olie. De zitkamer bevindt zich in dezelfde ruimte zodat door terug laten komen van dezelfde materialen er een rustige sfeer ontstaat.

Verder zijn er diverse meubels gemaakt en geplaatst zoals badkamermeubels, kaptafel met fontein, inliggende vakkenkast en een complete kast met indraaiende deuren. Achter deze deuren is een complete was-droog combinatie, met in de meest rechtse kast een spoelbak, weggewerkt.

Waarom Prolim?

 • checkUw wensen centraal

 • checkOntwerp en realisatie

 • checkCreatieve functionaliteit

 • checkMeer dan 25 jaar ervaring

 • checkVeelzijdigheid

 • Neem contact met ons op

  Meer interieuren

  th

  Neem contact met ons op   Adresgegevens

   Legmeerdijk 135a,
   1432 KA
   Aalsmeer

   Volg ons op social media

   Social Media Social Media
   expand_less expand_more