(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-N3T7TQK');

Dit tafelblad is gemaakt van plaatmateriaal. De gebruikte plaat is Eiken Vintage. In samenwerking met onze leverancier kun je je eigen plaat uit gaan zoeken. Binnen de platenkeus is een nogal diversiteit aan kleuren en afwerkingen.
Het onderstel is gemaakt van gietijzer, kenmerkend voor de industriële sfeer, en is op ambachtelijke wijze vervaardigd.

Keuken type Vintage Bont met een combinatie van wit, grijs en bruin. De structuur van het hout ligt dwars op de lengterichting van het fineer en geeft het effect van fijnbezaagd hout. De keukenfronten zijn greeploos te openen door middel van ruimte boven of onder de fronten. De achterwand is voorzien van een plaat helder glas.

De eettafel is gemaakt van hetzelfde materiaal als de keuken en hierdoor ontstaat eenheid in deze prachtig woonkeuken.

We kunnen uw eettafel in elke maat en vorm maken. Mocht u zelf geen idee hebben van houtsoorten dan hebben wij ideeën en voorbeelden om u te helpen met de juiste houtsoort en afwerking. Wat de afwerking betreft kunt u kiezen uit een diverse palet oliën in kleur en ook lak in glans of mat hoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Deze balie met aangekoppelde “koffie” tafel hebben we gemaakt voor de sportruimte van Paramedische Advies Centrum Aalsmeer (PACA). De balie is ontworpen door Stylingbureau Paulien Pannekoek.

Dit wandmeubel is gemaakt van Eikenhout en edel gefineerd plaatmateriaal. Door de fronten te schilderen en de kast ombouw naturel te houden ontstaat er een frisse uitstraling.
Deze zijn geschilderd door een schildersbedrijf en de structuur van het hout is nog zichtbaar.
De kastverlichting onder de bovenkasten is geschakeld op de bestaande verlichting en dus handig te bedienen. Het geheel is precies pas gemaakt van vloer tot plafond en is dus een uitstekend voorbeeld van maatwerk.

Deze riante eettafel is in een set gemaakt met de salontafel. Beide tafels zijn gemaakt van ruw teakhout en hebben daardoor een robuuste uitstraling. De tafels zijn in een olie gezet zodat ze goed beschermd zijn.

Neem contact met ons op  Adresgegevens

  Legmeerdijk 135a,
  1432 KA
  Aalsmeer

  Volg ons op social media

  Social Media Social Media
  expand_less expand_more