(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-N3T7TQK');

Keuken type Vintage Bont met een combinatie van wit, grijs en bruin. De structuur van het hout ligt dwars op de lengterichting van het fineer en geeft het effect van fijnbezaagd hout. De keukenfronten zijn greeploos te openen door middel van ruimte boven of onder de fronten. De achterwand is voorzien van een plaat helder glas.

De eettafel is gemaakt van hetzelfde materiaal als de keuken en hierdoor ontstaat eenheid in deze prachtig woonkeuken.

Deze landelijke keuken ontworpen door Robin ten Hoope Design. De fronten van de keuken zijn gemaakt van vochtwerend plaatmateriaal beplakt met dosse eiken fineer. In het vlak van de fronten zijn v-naadjes gefreesd die het “planken” effect geven. Hierdoor krijgt de keuken de gevraagde uitstraling. Het terrazzo keukenblad is op locatie gestort en afgewerkt.

Dit keukendressoir is toegevoegd aan een reeds bestaande keuken. Op deze plek stonden een aaneenschakeling van kastjes, tafeltjes en de vuilnisbak. We hebben dit allessamengevoegd tot een rustig geheel, met in de meest rechtse kast een vuilnisbak achter het front.

Riante woonkeuken is voorzien van gerookt eiken fronten, een Carrera marmeren kookeiland met bar en een Gaggenau teppanyakiplaat met geïntegreerde werkbladafzuiging. De keuken is verder voorzien van een combi-magnetronoven, seperate stoomoven, grote koelkast, aparte vriezer, vaatwasser en dubbele cooker.

Deze landelijke keuken is in een opstelling gemaakt met aan de ene kant het werkblad met luxe fornuis. Aan de andere zijde is een wandkast gesitueerd wat vaak als apparatenwand wordt aangeduid.

Wij hebben in opdracht van ‘De Dochter van Mies’ deze keuken mogen maken. Deze is op maat gemaakt en deels onder de trap weggewerkt waardoor de ruimte optimaal is gebruikt. De fronten zijn wit afgespoten. De keuken is door ons tevens voorzien van keukenapparatuur. De inductie kookplaat is voorzien van ge├»ntegreerde afzuigmodule zodat een afzuiger aan het plafond voorkomen kan worden.

Neem contact met ons op  Adresgegevens

  Legmeerdijk 135a,
  1432 KA
  Aalsmeer

  Volg ons op social media

  Social Media Social Media
  expand_less expand_more