Hoe werken we?

Bij ons kunt u terecht met al uw wensen voor meubels, keukens, complete interieurs maar ook scheepsinterieuren. Heeft u al een ontwerp, schets of voorbeeld? Of simpelweg alleen nog maar een idee? Wij maken uw ideeën en ontwerp werkelijkheid!

Wij hebben ervaring met alle soorten materialen en hebben een oplossing voor ieder interieurvraagstuk. Daarnaast staan we voor klantgerichtheid. Dit betekent dat we afspraken nakomen, met u meedenken en u proactief informeren en adviseren. Het is ons doel om u compleet te ontzorgen bij de realisatie van uw droominterieur!

Wat doen we?

Bij Prolim kunt u terecht voor alle op maat gemaakte meubels, keukens, interieuren en scheepsinterieuren. Zo hebben wij bijvoorbeeld een motorjacht van 12 meter van een nieuw interieur voorzien, een tandartspraktijk compleet opnieuw ingericht en bij mensen thuis meubels, wandkasten en keukens gebouwd. Benieuwd naar een aantal van de projecten die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Daarnaast werken we veel en ook graag met getalenteerde stagiaires van het Hout- en Meubileringscollege. Wij willen graag proberen om het vakmanschap en de kwaliteit waar we bij Prolim voor staan over te brengen op de volgende generatie meubelmakers.

Bij Prolim kunnen we vrijwel al uw wensen op interieurgebied werkelijkheid laten worden!

Waarom Prolim?

 • checkUw wensen centraal

 • checkOntwerp en realisatie

 • checkCreatieve functionaliteit

 • checkMeer dan 25 jaar ervaring

 • checkVeelzijdigheid

 • Neem contact met ons op

  Neem contact met ons op   th

   Adresgegevens

   Legmeerdijk 135a,
   1432 KA
   Aalsmeer

   Volg ons op social media

   Social Media Social Media
   expand_less expand_more