Onze diensten

Bij Prolim vinden wij het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klant. Wij maken dan ook altijd unieke producten op maat. Onderstaande diensten zijn onze specialiteiten.

Bij Prolim bent u aan het goede adres voor al uw interieur wensen. Wij maken meubels, keukens en interieurs van ieder materiaal en ieder ontwerp. Lees hier meer over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen.

Meubels

Wij maken meubels in alle soorten en maten. Heeft u een specifieke wens voor een tafel, eetkamerbank, kast of iets anders? Bij Prolim bent u aan het juiste adres. Alle denkbare materialen kunnen we verwerken en we gaan met uw eigen ontwerp aan de slag. Geen ontwerp, maar alleen een idee van wat u wilt? Samen werken we het uit en laten we het werkelijkheid worden. Van uw idee maken we een tekening en bepalen welk materiaal we er voor gaan gebruiken. We hebben ervaring met verschillende stijlen. Daardoor kunnen wij maken wat u in uw hoofd heeft. Lees hier meer over Prolim meubelmakers.

Keukens

Voor ieder type keuken op maat kunt u bij Prolim terecht. De afgelopen jaren hebben wij een groot aantal type keukens ontworpen, gemaakt en geplaatst. Wij begeleiden en adviseren u bij het ontwerp en materiaalkeuzes. We maken en monteren de keuken, maar leggen ook het leidingwerk en de elektra aan en bestellen en plaatsen de modernste apparatuur. Zo wordt u volledig ontzorgt en bent u verzekerd van uw droomkeuken. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Interieur op maat

Prolim maakt naast keukens en meubels ook gehele interieurs op maat. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons kunt u terecht met al uw wensen voor de inrichting van uw winkel, horecagelegenheid, bedrijf of woning. We hebben uiteenlopende projecten succesvol opgeleverd en ervaring opgedaan met veel verschillende stijlen en materialen. Zo garandeert Prolim dat al uw ideeën voor een uniek interieur werkelijkheid worden. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Scheepsinterieur

Het maken van een scheepsinterieur vergt grote nauwkeurigheid en is dan ook het toppunt van meubels maken en interieurs bouwen. Bij Prolim zijn we er dan ook trots op dat wij voor een aantal schepen het interieur hebben gemaakt. Dit getuigt van vertrouwen in ons vakmanschap en maatwerk. Wilt u een  nieuwe betimmering,  stuurhut of slaapcabines in uw  zeiljacht of motorboot? Neem contact met ons op of lees hier verder over de mogelijkheden.

Over ons

Bij Prolim kunt u terecht met al uw wensen voor meubels, keukens, complete interieurs maar ook scheepsinterieuren. Heeft u al een ontwerp, schets of voorbeeld? Of simpelweg alleen nog maar een idee? Wij maken uw ideeën en ontwerp werkelijkheid!

Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klant. Wij maken dan ook altijd unieke producten op maat.

Neem contact met ons op  Adresgegevens

  Legmeerdijk 135a,
  1432 KA
  Aalsmeer

  Volg ons op social media

  Social Media Social Media
  expand_less expand_more