Scheepsinterieurs op maat

Scheepsinterieuren

Het maken van scheepsinterieur is echt maatwerk en vergt vakmanschap. Bij Prolim zijn we dan ook trots op het feit dat wij voor meerdere schepen, zowel oud als nieuw, het interieur werk mochten verzorgen. Op zoek naar een nieuw interieur voor een stuurhut of slaapcabine? Neem dan gerust contact met ons op!

Een scheepsinterieur is millimeterwerk

Scheepsinterieur is een veelomvattend begrip. Denk aan de betimmering van het binnenwerk van een jacht, maar ook aan de complete inrichting van een stuurhut, slaapcabine of kombuis. Door de beperkte en exacte ruimte die een schip heeft, Ā vergt het puur vakmanschap om een scheepsinterieur te ontwerpen en maken. .

Voor verschillende schepen hebben we het interieur ontworpen en gemaakt. Willem en Peter werkten voor dat zij Prolim oprichtten vele jaren bij een vooraanstaande (zeil)jachtwerf. Hierdoor hebben wij veel ervaring in dit specifieke vakgebied. Onze laatste klus was een motorjacht van ruim 12 meter!

Interesse gekregen?

Bent u op zoek naar een nieuw interieur voor uw zeiljacht of motorboot? Vul hier het offerteformulier in of neem contact met ons op via 06-36102471.

Benieuwd naar onze eerdere projecten of andere activiteiten ? Neem dan hier een kijkje in ons portfolio.

Waarom Prolim?

 • checkUw wensen centraal

 • checkOntwerp en realisatie

 • checkCreatieve functionaliteit

 • checkMeer dan 25 jaar ervaring

 • checkVeelzijdigheid

 • Neem contact met ons op

  Bekijk ons portfolio van Scheepsinterieuren

  Neem contact met ons op   Adresgegevens

   Legmeerdijk 135a,
   1432 KA
   Aalsmeer

   Volg ons op social media

   Social Media Social Media
   expand_less expand_more