Keukens op maat

Keukens

Op zoek naar de keuken van uw dromen? Prolim maakt alle type keukens op maat. Ieder idee of ontwerp maken wij werkelijkheid; van boerenkeuken tot een minimalistisch ontwerp. Wij adviseren u bij de indeling, materiaalkeuzes, het binnenwerk en alles wat er verder komt kijken bij een keuken. Maatwerk betekent overigens helemaal niet dat uw keuken hierdoor duurder uitvalt dan een offerte van een reguliere keukenshowroom.

Uw keuken op maat

Een keuken gebruikt u elke dag. Het is het meest belangrijke meubel in uw huis, welke van al uw meubels waarschijnlijk het langste meegaat. Dan moet het toch tiptop en helemaal naar uw zin zijn?

Prolim heeft veel ervaring met vrijwel alle soorten keukens op maat. Van kookeilanden tot kleinere keukens. Van een landelijk ontwerp tot ultra modern. We gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen en hebben een zeer breed assortiment beslag (grepen, ladegeleiders, deurdempers, etc.), keukenaccessoires (afvalemmers, lade indelingen, kranen, verlichting, etc.), keukenapparatuur, eigenlijk alles wat bij een keuken komt kijken.

Maatwerk in de praktijk

Samen met u ontwerpen we de voor u meest optimale keuken, geheel passend in de ruimte, waarin uw wensen werkelijkheid worden. Immers, voor ons is het om het even of we een kastje van 57cm of 61cm breed maken. Het moet passen, zonder houtje-touwtje oplossingen. En daar gaat het vaak mis bij een reguliere keukenzaak, waar u niet kunt kiezen voor aangepaste kastbreedtes, maar het opgelost wordt met een plint. Niet mooi, niet op maat.

Waarom Prolim?

Prolim staat voor vakmanschap in keukens op maat van hoge kwaliteit. We onderscheiden ons van gerenommeerde keukenzaken doordat we alle soorten materialen, systemen, accessoires en beslag leveren, alles precies op maat maken en voor een duidelijk afgesproken prijs.
Wij hebben veel kennis over keukens en begeleiden u in uw keuzes met onderbouwd advies en de mogelijkheden die er zijn. Bijvoorbeeld bij de keuze in keukenapparatuur of de indeling. Wanneer het leidingwerk of elektra aangepast moet worden, regelen wij dit zelf.

Wij gaan pas weg als u tevreden bent!

Interesse gekregen?

Interesse gekregen in een keuken van Prolim op maat, één van onze andere diensten of wilt u een kijkje nemen in ons portfolio? Neem contact met ons op via 06-53766159 of vul het offerteformulier in.

Waarom Prolim?

 • checkUw wensen centraal

 • checkOntwerp en realisatie

 • checkCreatieve functionaliteit

 • checkMeer dan 25 jaar ervaring

 • checkVeelzijdigheid

 • Neem contact met ons op

  Neem contact met ons op   Adresgegevens

   Legmeerdijk 135a,
   1432 KA
   Aalsmeer

   Volg ons op social media

   Social Media Social Media
   expand_less expand_more